Reseptit

Sampan kampasimpukkapasta 3-4:lle

200 g kampasimpukanlihaa
1 punasipuli, 2 tomaattia
100-200 g kuorittuja, keitettyjä katkarapuja
2 dl kermaa tai ruokacreme voita/oliiviöljyä
persiljaa
suolaa, mustapippurirouhetta
pastaa/spagettia

Ohjeet

Sulata kampasimpukat ja katkaravut hitaasti jääkaapissa, valuta ylimääräinen neste pois. Kuutioi kampasimpukat, viipaloi sipuli ja tomaatit ja leikkaa persiLla silpuksi. Laita pasta tai spagetti kiehumaan ohjeen mukaan. Freesaa sipuli voissa/öLjyssä ja lisää kuutioitu kampasimpukka, kypsennä n.2-3min.
Lisää kerma, lämmitä, ja lisää sitten katkaravut. Kiehauta ja lisää suolaa ja pippuria oman maun mukaan. Tadoile pastan/spagetin kera ja koristele persiljalla. Mikäli kastike jää liian löysäksi sen voi suurustaa vehnä- tai maissijauholla.