Tuotteet

Katkaravut

Mehevimmät katkaravut ovat pakasteita. Ravut sulatetaan hitaasti jääkaapissa, jolloin niiden maku ja rakenne pysyvät hyvinä –  sulaneina ne ovat kuin vastapyydettyjä. Lämpimien merien katkaravut ovat jäämeren katkarapuja huomattavasti maukkaampia ja ne sopivat erityisesti lämpimiin ruokiin, kuten pizzoihin, pastoihin, risottoihin ja keittoihin.

Katkaravut kuumennetaan nopeasti, jotta ne eivät sitkisty. Ne sopivat lisukkeina keittoihin antaen makuun hienostuneen Välimeren vivahteen, ja valkosipulin sekä erilaisten yrttien käyttö korostaa niiden aromia. Myös salaatteihin katkaravut sopivat erinomaisesti, kun lisäät ne jäisinä ja annat niiden sulaa ja maustua salaattikastikkeessa tunnin ajan. Lisäksi ne ovat erinomaisia myös grillattuina tai pariloituina.

Jättikatkarapuja voikin käyttää meriravun sijasta hyvin kaikkiin Scampi-ruokiin. Äyriäistukku toimittaa jättikatkarapuja kokonaisina, kuorittuina ja leivitettyinä. Jättikatkaravun pyrstöt ovat maukasta herkkua sinällään dippiruuissa, illan juustotarjottimella valkosipulipatongin kanssa ja grillivartaissa.

Kauppa