Äyriäistukun kesäkuun tuoterintamalla on uusia tuulia!

NUCHAR Seepia Tuore keitetty 250g (tuore kylmästä myytävä)

Espanjalaisen NUCHAR:n huippulaadukas, kylmästä myytävä tuore keitetty Seepia on mustekalasarjamme tuorein uutuus. Maistuva Seepia (cuttlefish) sopii loistavasti grilliin, pannulle, sushiin tai jopa sellaisenaan. Saatavilla hyvin varustetuista K-Kaupoista ja Citymarketeista.

ESCA-valmisateriat (pakaste) Gnocchi & Risotto

Italiasta saamme upeita ESCA:n valmisaterioita pakasteena: Gnocchi ja Risotto. Näillä saat aikaan helposti ja nopeasti aidolta Italialta maistuvat ruoat, ja ehdit nauttia vielä kesästäkin ilman liiallista hellan ääressä roikkumista. Kaikki tarvittavat ainekset samassa paketissa ja nälän tasosta riippuen riittää 1-2 hengelle. Pakkasesta pannulle ja pöytään vain 8 minuutissa. Saatavilla Food Market Herkusta sekä hyvin varustetuista K-Kaupoista ja Citymarketeista.

ÄT Red Shrimp 400g (pakaste)

Suoraan Argentiinasta pakastealtaisiin löytää tiensä ÄT Red Shrimp erittäin maistuva lämpimän veden jättikatkaravunpyrstö kuorella. Mahtava tuote grilliin ja vartaisiin, paellaan, jambalayaan ja mihin vain keksitkään! Saatavilla hyvin varustetuista K-Kaupoista ja Citymarketeista.