HEI JA MOI TÄÄLTÄ HELSINGIN TUKKUTORILTA !

Heinäkuusta lähtien on kotimaisia joki- ja täplärapuja keitetty jo yli 280.000 kappaletta, täällä meidän omassa rapukeittiössämme.

Se on erittäin suuri määrä, ja osoittaa meille sen, että teemme hyvää ja laadukasta työtä, vuodesta toiseen.

Asiakkaat ymmärtävät tasaisen laadun päälle, ja jo kolmannessa sukupolvessa käytettävä salainen keitto ohjeemme, on edelleen monien ja meidän mielestämme se paras.

Keitämme tuoreita rapuja vielä lokakuun ajan.

Viime viikolla saimme sisään ensimmäiset muikunmädit, Saimaan kirkkailta vesiltä, tutulta vakiotoimittajaltamme.

Nyt alkaa mätirumba!

Mätiä purkitetaan käsin, laatua tarkkaillen, sekä 150g että 250g purkkeihin ja pakastetaan omassa pakastustunnelissamme n -40*C asteessa.

Nopea pakastus takaa hyvän laadun säilymisen.

Mukavaa ja kaunista syksynjatkoa kaikiille Äyriäistukun ystäville !

Toivoo, Tom, Calle ja koko Äyriäistukun ammattitaitoinen henkilökunta: Timo, Marko, Teemu, Markku, Päivi, Pikun, Penny ja Ree.