Kalat ja mäditmadit

Eksoottiset hai-, miekka – ja tonnikalat ovat kotimaisista kaloistamme poiketen voimakkaamman makuisia ja kiinteälihaisia syvänmeren kaloja. Ne soveltuvat erinomaisesti grillattavaksi joko paloina tai kasvisten kanssa kalavartaisiin. Paistinpannulla tai parilalla valmistettuna esimerkiksi tonnikalapihvi basmatiriisin ja kuullotettujen kasvisten kanssa on helppo herkkuateria, josta kokki saa varmasti kiitosta. Annosta voi täydentää yrteillä ja helpolla rapukastikkeella.

Katso ateriavaihtoehdoista lisää valikosta Reseptit.
Monen herkkusuun ykkösvalinta on mädit. Äyriästukun valikoimista löytyy mm. siian, muikun ja kirjolohen mädit. Mädit ovat aivan tuoreena kevyesti suolattu ja pakastettu. Sipulin ja smetanan lisäksi tämä herkku ei välttämättä muuta vaadi.

Cavi-Art on merilevästä valmistettu, 100% “kasvismäti”, joka soveltuu käytettäväksi paahtoleivän ja vihannesten kanssa. Cavi-Artilla koristelet näyttävästi myös cocktailpalat ja voileipäkakut. Tuote ei sisällä kolesterolia eikä lisäaineita. Sen värjäykseen on käytetty kasvishiiltä ja paprikaa.