Tikka masala katkaravut Intialaisittain

1 iso sipuli
2 rkl öljyä
2 rkl RAJAH Tikka Masala currytahnaa
2 rkl RAJAH Inkivääritahnaa
1 rkl RAJAH Valkosipulitahnaa
2 rkl tomaattipyreetä
2 dl kookosmaitoa
400g keitettyjä jättikatkaravunpyrstöjä (norm. katkaravut käy myös)

Paista sipuli kullanruskeaksi öljyssä. (iso paistinpannu tai wok-pannu)

Lisää curry-, inkivääri- ja valkosipulitahna. Jatka paistamista kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyree ja kookosmaito ja hauduta kastiketta noin viisi minuuttia, kunnes sipuli on täysin pehmeää.

Lisää katkaravut ja jatka hauduttamista hetken, kunnes katkaravut ovat lämmenneet.

Tarjoa keitetyn basmatiriisin kanssa.