Sampan kampasimpukkapasta

(3-4 annosta)

200g kampasimpukkalihaa
1 punasipuli
100-200g kuorittuja, keitettyjä katkarapuja
2 dl kermaa tai ruokacreme
voita/oliiviöljyä
persiljaa
suolaa
mustapippurirouhetta
pasta/spagetti

Sulata kampasimpukat ja katkaravut hitaasti jääkaapissa, valuta ylimääräinen neste pois.

Kuutioi kampasimpukat, viipaloi sipuli ja leikkaa persilja silpuksi.

Laita pasta tai spagetti kiehumaan ohjeen mukaan.

Freesaa sipuli voissa/öljyssä ja lisää kuutioitu kampasimpukka, kypsennä n.2-3min.

Lisää kerma, lämmitä, sitten katkaravut.

Kiehauta ja lisää suolaa ja pippuria oman maun mukaan.

Tarjoile pastan/spagetin kera ja koristele persiljalla.

Mikäli kastike jää liian löysäksi sen voi suurustaa vehnä- tai maissijauholla.