Kampasimpukat Italialaisittainresepti_simpukat

(2-3 hengelle)

200 g kampasimpukkaa
1 punasipuli
valkosipulia
½ punainen paprika
oliiviöljyä
kaprista
persiljaa
suolaa
mustapippuria myllystä
tagliatelle tai spagetti

Sulata kampasimpukat hitaasti jääkaapissa ja  valuta ylimääräinen neste pois.
Kuutioi tarpeen mukaan simpukat, viipaloi sipuli ja leikkaa persilja silpuksi.
Laita pasta kiehumaan ohjeen mukaan.
Freesaa sipuli öljyssä ja lisää kampasimpukat sekä  valkosipuli ja paprika pilkottuna, kypsennä n.2-3 min. Voit myös lisätä reilun lorauksen kermaa tai valkoviiniä simpukoiden joukkoon.
Kiehauta ja lisää suolaa ja pippuria oman maun mukaan. Tarjoile pastan/spagetin kera ja koristele persiljalla ja kapriksella.